RENTA PRINTERA I MFP UREĐAJA:

Često se koristite uređajima koji ne zadovoljavaju Vaše potrebe ili su pak na izmaku. Zaključak je jednostavan, trebate novi uređaj.

Nemate novca za ulaganja ili jednostavno želite novac iskoristiti za nešto drugo, mi vam nudimo rješenje.Bezbolno zamjenite Vaš uređaj novim, bržim, jednostavnijim, funkcionalnijim.Tokom godina specijalizirali smo se na području najma uređaja na određeno ili neodređeno vrijeme.
Ovim vidom suradnje sva briga oko uređaja prepuštena je nama, od eventualnih popravaka preko redovnog održavanja do izmjene potrošnog materijala.
Svaki uređaj kao i ugovor prilagođavamo kupcu čije potrebe i zahtjevi nisu uvijek jednaki.

U slučaju kvara ili zastoja uređaja odazivamo se na Vaš poziv u najkraćem mogućem roku. U slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara u roku od 24 sata nudimo zamjenski uređaj.

Posjedujemo velik broj uređaja namjenjenih upravo ovom segmentu našeg poslovanja. Svi uređaji redovno su održavani i obnavljani. Sve su to uređaji novijih generacija sa svim mogućnostima koje današnjem korisniku omogućavaju jednostavan rad.

Nudimo mogućnost najma fotokopirnih uređaja različitih karakteristika, opcija, različitih brzina ispisa,...ovisno o potrebama klijenta.
Najam uređaja obuhvaća dostavu i instalaciju, uputstva rukovanje te redovno održavanje (servis, eventualni popravci) bez obzira na količinu kopiranja, kao i sav potrošni materijal i rezervne dijelove.
U najam nije uključen samo papir, ukoliko ugovorom nije drugačije definirano.
Ukoliko se potrebe klijenta u međuvremenu promijene, postojeći fotokopirni uređaj mijenjamo za onaj koji će zadovoljiti nove potrebe, a prilikom instalacije uputit ćemo klijenta u način rada novoga uređaja.
Prilikom dugogodišnjeg najma uređaji se uredno mijenjaju novim i boljim uređajima novijih generacija.