O nama

Sa vama uspješno poslujemo od 1995. godine

Firma Gizmo je osnovana 1995. godine, a obnovom i distribucijom patrona za laserske i ink-jet štampače, faks i kopirne uređaje se bavi od 2003. godine. Jedina smo registrovana firma za proizvodnju tonera i ketridža na području Tuzlanskog kantona

Koristimo isključivo najmoderniju tehnologiju i opremu kao i najkvalitetniji repromatrijal za koji posjedujemo ISO 9001 I 14001 certifikat što je, zajedno sa visokoobrazovanim kadrom i stalnom provjerom kvalitete proizvoda i usluga, garancija kvaliteta ispisa s našim obnovljenim ili zamjenskim patronama.

Direktni uvoznici smo vodećih proizvođača alternativnih tonera i dijelova za fotokopirne aparate,printere,faxove. Imamo kopmlet opremu za obnavljanje laserski i ink-jet kaseta,kao i komplet ponudu kompatiblnih tonera za fotokopirne aparate,ribone,ciss sisteme itd.

Kao dobavljač sa širokim asortimanom proizvoda želimo aktivno da podržimo naše kupce u redukovanju troškova i da im pomognemo u njihovom rastu i uspjehu. Korišćenjem naših proizvoda istovremeno se štite resursi životne sredine. Također,konstantno smo suočeni sa novim izazovima i moramo uvijek biti jedan korak ispred konkurencije. Mi trenutno nudimo visokokvalitetne alternative za proizvode vodećih proizvođača štampača po niskim cijenama a u asortimanu imamo preko 300 različitih tonera.